Koude temperaturen hebben de afgelopen weken hun weg gevonden in een groot deel van de Verenigde Staten. Toch kijkt YETI, net als veel Amerikaanse fabrikanten, vooruit naar de lente. En met de officiële start van het seizoen over minder dan een maand, heeft het merk voor buitensporters weer een reeks limited edition-kleuren in hun productlijnen gelanceerd.

2021's herfst seizoen zag YETI zijn limited edition lancerenzandsteenroze producten . Nu brengt de lente drinkgerei en gespecificeerde koelers in helder bimini-roze en diep, offshore-blauw met zich mee.

YETI maakte deze week de aankondiging over de lancering van de producten op Instagram. En de onderstaande post doet ons verlangen naar warme, zonnige lentedagen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door YETI (@yeti)

Verder biedt het merk, ondanks zijn beperkte oplagestatus, een breed scala aan beschikbare producten in bimini roze en offshore blauw. Voorbeelden hiervan zijn vrijwel alle drinkwaren van het merk, waarbij de nieuwe kleuren zelfs kunnen worden aangepast.

Wat betreft de YETI koelers , bimini roze is de enige kleur van de twee die beschikbaar is in de lijn van de Roadie 24 Hard Coolers, de Hopper Flip 12s en de Hopper M30 soft coolers. Buitenstaanders kunnen ook enkele kleding van het merk vinden met de heldere tinten bimini-roze en offshore-blauw.

De online YETI-winkel is beschikbaar tot en met het voorjaar van 2022 en heeft een uitgebreide collectie producten in de lentetinten. Dus, van je dagelijkse wandelaars en koelers tot de YETI-hondenbak, buitenstaanders kunnen zich verheugen op het opfleuren van hun keukenkasten, zo niet de kast al.

YETI viert de veteranen van onze natie

Een van de dingen die we zo leuk vinden aan YETI is hun toewijding aan degenen die zich inzetten voor het beschermen van Amerikaanse levens. En terwijl het geliefde merk dit najaar zijn zandsteenroze collectie uitbracht ter ere van Breast Cancer Awareness-maand, vierde YETI de veteranen op dezelfde manier afgelopen november.

Doorgaans kunnen we verwachten dat YETI belangrijke gelegenheden en evenementen markeert met een nieuwe kleurrelease. oftewel de bimini roze en offshore blauwe collecties voor dit lenteseizoen.

Rond Veteranendag 2021 kondigde YETI echter haar inspanningen aan om iets terug te geven aan degenen die het ultieme offer hebben gebracht. Op Instagram deelde het drinkware-merk afbeeldingen van hun Rambler 30 oz Tumblr in rood, wit en blauw, met het iconische YETI-logo in een koperen afwerking en bedekt met de print van de Amerikaanse vlag.

Voor elke verkoop van de patriottische Ramblers doneerde YETI aan de eervolle organisatie Folds of Honor. In wezen is Folds of Honor belast met het verstrekken van onderwijsbeurzen aan personen die afstammen van families van gevallen militairen.

Op het moment van de liefdadigheidsaankondiging van YETI had Folds of Honor 35.000 beurzen toegekend aan personen die daarvoor in aanmerking kwamen.

Editor'S Choice