Dan Abrams, bekend van het hosten van de populaire show,Live PD,heb net een nieuw optreden.

Op 27 september wordt Dan Abrams Live om 20.00 uur uitgezonden. ET op het NewsNation-kabelnetwerk. Naast Live PD is Abrams ook een voormalig anker van ABC's nachtprogramma Nightline. Hij zal ook blijven opereren als hoofd juridisch analist voor ABC News, zelfs met zijn nieuwe nachtelijke show.

VolgensAbrams, is het doel van de show niet om openlijk partijdig te zijn, maar om kwesties van onze tijd te onderzoeken, van buitenlands beleid tot binnenlandse geschillen. Ik wil een beschaafd gesprek voeren waarvan ik hoop dat het publiek wegloopt met meer informatie en een sterkere mening over of ze met mij of tegen mij zijn over verschillende kwesties, hij vertelde Verscheidenheid .Voor Abrams wil hij gasten hebben die zijn ideeën uitdagen. We kunnen laten zien dat je mensen met wie je het niet eens bent, niet hoeft te demoniseren, zei hij. Abrams merkte ook op dat hij beide kanten zou vermijden bij het presenteren van tegengestelde standpunten over de show. Je kunt pro-wetshandhaving en anti-racisme zijn, zei hij. U kunt pro-Israël en pro-Iran nucleair akkoord zijn.

Abrams zal zich waarschijnlijk concentreren op kwesties van zowel politiek als recht, evenals de meest spraakmakende verhalen van de dag.

Dan Abrams hoopt 'burgerlijke gesprekken' te hebben in nieuwe show

Dit is geen koppenshow. Ik ga het nieuws niet lezen. Dit is een analytische show, en als ik een gast heb, zal het een enkele gast zijn. Ik geloof niet dat het nog enige waarde heeft als twee mensen tegen elkaar schreeuwen.

Naast zijn optredens op het scherm, organiseert Abrams ook een dagelijkse radioshow voor Sirius XM, getiteld The Dan Abrams Show. Ook besteedt hij zijn tijd aan het investeren in de nieuws- en politiekwebsite Mediaite. Voordat hij in 2011 voor ABC News werkte, werkte hij 15 jaar als verslaggever en presentator voor NBC News en MSNBC.

Tegelijkertijd zal Adrienne Bankert het 7-10 uur ET Morning in America-programma op NewsNation verankeren. Het netwerk rekruteerde in het voorjaar de Good Morning America-weekendaluin als anker. De volgende maand trad de oude GMA-uitvoerend producent Michael Corn toe tot NewsNation als president van nieuws.

Volgens Sean Compton, Nexstar's president of networks, is het netwerk nog in ontwikkeling. We zijn nog steeds in de bouwmodus en we blijven uitbreiden, vertelde Compton aan Verscheidenheid . Dan en Adrienne zijn de meest recente voorbeelden. Nexstar heeft ons hun volledige steun gegeven. We zijn net begonnen.

Momenteel bezit Nexstar bijna 200 tv-stations die in totaal 5.500 lokale journalisten in dienst hebben. We ontdekken wat werkt en wat niet en blijven verbeteren wat we doen, zei Compton. Het was altijd onze bedoeling om talent op netwerkniveau aan te nemen, zoals Dan en Adrienne en Michael.

Editor'S Choice