De speelgoedactie van Damar Hamlin heeft miljoenen opgebracht en nu Tom Brady zit in de schenking. De GOAT heeft een zeer genereuze donatie gedaan. Het is niet meer dan passend dat Brady een donatie doet. In een tijd dat het geheel NFL gemeenschap samenkomt, kunnen mensen zoals hij een groot verschil maken.

Maandagavond deelden mensen de inzamelingsactie die Hamlin had opgezet. Hij is meestal gewoon van plan een paar duizend dollar in te zamelen voor zijn speelgoedactie. Wat zijn doel voor dit jaar ook was, het was al uren geleden gepasseerd.

Volgens Rick Stroud van de Tampa Bay Times, liet Tom Brady een donatie van $ 10.000 vallen voor de speelgoedactie van Damar Hamlin.Zowel fans als spelers hebben de afgelopen dag gedoneerd aan de speelgoedactie. Niemand had verwacht dat Hamlin tijdens de wedstrijd een hartaanval zou krijgen. Het was duidelijk dat duizenden, zo niet miljoenen mensen ontroerd waren door het moment en op elke mogelijke manier reageerden.

AEW-ster Chris Jericho was een van de grote namen die doneerden. De legendarische professionele worstelaar gemaakt twee donaties van $ 5.000 aan de GoFundMe .

Tom Brady spreekt zich uit over Damar Hamlin

De donatie is geweldig, maar er zijn ook vriendelijke woorden die Tom Brady voor Damar Hamlin had. Online liepen de emoties overal hoog op. Brady was een van de vele NFL-sterren, huidige en gepensioneerde, om online een bericht naar Hamlin te sturen.

Brady hoopt gewoon, zoals wij allemaal, dat alles goed komt met Damar. Het is niet te zeggen wat er kan gebeuren, maar positieve gedachten doen nooit iemand pijn.

'We bidden voor Damar en zijn gezin vanmorgen in Tampa,' Brady schreef . “Momenten als deze relativeren wat het betekent om dit spel te spelen waar we van houden. Dankbaar voor onze gemeenschappen in Cincinnati en Buffalo voor het overweldigende niveau van zorg en ondersteuning waarvan ik weet dat ze zullen blijven bieden.

Zoveel mensen zagen live wat er gebeurde. Het is een van die momenten die je waarschijnlijk nooit zult vergeten zolang je leeft. Het sprankje hoop is echter het feit dat de NFL-wereld samen is gekomen.

Tom Brady steunt Damar Hamlin om hier doorheen te komen, en wij ook.

Editor'S Choice