Floyd Mayweather vs. Logan Paul Fight: Mayweather behaalt 'overwinning' na 8 volledige rondes

Na een hoop anticipatie, trashtalk en hype, kwam eindelijk de nacht van het Floyd Mayweather vs. Logan Paul-gevecht aan.

Heeft Chipper Jones parels gekregen van Joc Pederson van Braves?

De NLCS is in volle gang, maar Atlanta Braves-outfielder Joc Pederson en zijn parelketting stelen opnieuw de show.

Jake Paul vs. Ben Askren Fight: hoe, wanneer, waar te kijken

Na maanden van heen en weer kauwen, stappen YouTuber Jake Paul en voormalig MMA-kampioen Ben Askren vanavond eindelijk de ring in.

Logan Paul vs. Floyd Mayweather: Showtime heeft problemen met het streamen van PPV en mensen zijn woedend

Oh jongen. Showtime kwam naar de plaat om het langverwachte gevecht tussen Logan Paul en Floyd Mayweather te streamen en kwam in de problemen.

The Weeknd's Halftime Show uitgelegd: theorieën en het decoderen van de verbanden, spiegels

Dus, wat is de deal met alle verbonden gezichten in The Weeknd's Super Bowl Halftime Show? We hebben alle details over zijn optreden.

Op deze dag: de laatste wedstrijd van Michael Jordan werd 18 jaar geleden gespeeld

Op 16 april 2003 ging Michael Jordan voor de derde en laatste keer met pensioen na 15 seizoenen, vijf MVP-awards en zes NBA-kampioenschappen.

Super Bowl Streaker: heeft hij een enorme hoeveelheid geld gewonnen door op zichzelf te wedden?

Misschien heb je zondagavond een snelle seconde van de Super Bowl streaker op tv gezien. Waren zijn acties idioot, of is deze man mogelijk een genie?

Olympische beachvolleybalatleten reageren op bikinicontroverse: 'Het is verstandige, nuttige kleding'

Velen hebben hun mening geuit over de uniformen voor dames beachvolleybal atleten. Maar niet veel vragen de spelers ernaar.

Olympische Spelen van Tokio 2020: Canadese duiker faalt spectaculair tijdens belangrijke duik

De Canadese duiker Pamela Ware leed aan liefdesverdriet nadat ze furore maakte met een mislukt optreden op de springplank tijdens de Olympische Spelen van 2020 in Tokio.

Voormalig NFL WR Chad Ochocinco stemt ermee in om te vechten op Floyd Mayweather vs. Logan Paul Undercard

Chad 'Ochocinco' Johnson stapt eindelijk de ring in. De voormalige NFL-ster maakt zijn boksdebuut op 6 juni in Miami.

NFL begint met dubbele volksliedaanpak, voetbalfans klinken uit

NFL-voetbal is officieel terug, maar niet zonder controverse. De game introduceerde het eerste dual-anthem van de competitie tijdens pre-game ceremonies.

BEKIJK: Streaker Euro 2020 haalt meerdere bewakers op lange termijn uit tijdens toernooifinale

Is het echt een groot sportevenement als er niet iemand in het spel komt? Een streaker van Euro 2020 heeft deze zondag jouw antwoord.

'NBA op TNT'-presentator Ernie Johnson vertelt over adoptieverhaal van overleden zoon

In de dagen na de dood van de zoon van 'NBA on TNT'-presentator Ernie Johnson dook een video op waarin hij vertelde hoe ze hem adopteerden.

Masters-toernooi en goedkoop bier, een traditie als geen ander: de geschiedenis van het budgetvriendelijke menu bij Augusta National

Hoewel het misschien geen goedkoop ticket is om bij te wonen, heeft het Masters-toernooi een van de meest budgetvriendelijke concessiemenu's in professionele sporten.

Olympische Spelen van Tokio 2020: wat voor soort gratis uitrusting, geschenken ontvangt Team USA tijdens de Spelen?

Mattie Rogers, een Amerikaanse gewichtheffer, nam een ​​video op waarin ze door alle items liep in de cadeauzakjes die ze kreeg tijdens de Olympische Spelen van 2020 in Tokio.

BEKIJK: San Diego Padres-fans beginnen intense vechtpartij op tribunes bij MLB-wedstrijd

In dit geval hebben een paar fans van San Diego Padres besloten dat het feit dat ze in hetzelfde team zitten niet betekent dat ze elkaar aardig moeten vinden.

Antonio Brown dropt nieuw rapnummer in Wake of Buccaneers Exit

Als een carrière eindigt, blijft een andere bloeien voor de voormalige Tampa Bay Buccaneer wide receiver, Antonio Brown.

John Daly en zijn zoon, Arkansas Golfer John Daly II, ondertekenen eerste vader-zoon NIL deal met Hooters

Restaurantketen Hooters heeft onlangs een NIL-samenwerking aangekondigd met de excentrieke golfer John Daly en zijn universiteitszoon, John Daly II.

UFC-president Dana White daagt streamers uit om UFC 257 te piraten: 'Zie wat er gebeurt'

UFC-president Dana White heeft absoluut een houding van nemen-no-prisoners als het gaat om mensen die illegaal zijn pay-per-view-kaarten streamen.

Olympische Spelen van Tokio 2020: maak kennis met MyKayla Skinner, de turnster van Team USA die Simone Biles zou kunnen vervangen in individuele sprong

Mocht Simone Biles besluiten niet deel te nemen aan evenementen op de Olympische Spelen van 2020 in Tokio, dan staan ​​andere gymnasten klaar om in te stappen en mee te doen.