BEKIJK: Rabid Bobcat valt vrouw aan en wordt vervolgens door haar man geslingerd in waanzinnige virale video

In een van de meest wilde (woordspeling) virale video's van 2021, valt deze krijsende bobcat agressief een stel in de voorsteden aan als ze beginnen...

12 boomhut-uitjes die je nu via Airbnb kunt huren

Twaalf van de beste en meest unieke boomhut Airbnb-verhuur en -ervaringen in het Midwesten en de Verenigde Staten die u nu kunt huren.

BEKIJK: Real-Life 'Jaws'-moment gebeurt als een enorme grote witte haai een uur lang rondvaart in een boot, bijt op de motor

In een scène die rechtstreeks uit een film komt, ontmoette een Australische familie een agressieve grote witte haai ten zuiden van Perth.

Mississippi-autoriteiten op zoek naar vermist paar jonge eendenjagers

Een paar jonge eendenjagers lieten begin december hun boot te water vanaf een haven in Mississippi. Sindsdien zijn ze niet meer gezien.

4-jarig meisje wandelt 48e berg van 4.000 voet in New Hampshire

Scarlett, liefdevol bekend als 'Little Foot', veroverde vóór haar vijfde verjaardag alle 48 4.000 voet hoge bergen in New Hampshire.

Voor het eerst gedocumenteerde jacht en schokkende prooien in roedels

Lang vastgepind als een soort van ongrijpbare eenlingen, is nu gedocumenteerd dat elektrische paling samenwerkt om hun prooi te foerageren en te jagen.

Bekijk: Nightmare Fuel Video onthult camera opgegeten door Shark, en hij blijft aan

Een tijgerhaai probeerde een onderwatercamera op te eten, waardoor kijkers een grimmig beeld kregen van hoe levend worden opgegeten eruit zou kunnen zien.

Meer dan de helft van de Amerikanen baseert reisplannen rond hun huisdieren, zegt de studie

Het is niet verwonderlijk dat reizigers meer gehecht zijn geraakt aan hun huisdieren, en als gevolg daarvan zijn ze hun plannen om hen heen gaan baseren.

John Wayne Grit Series Cancer Charity Race begint op 7 mei, racers verkennen iconische westerse filmlocaties

Racers verzamelen zich opnieuw om deel te nemen aan de race van de John Wayne Grit Series die kankeronderzoek ten goede komt.

BEKIJK: Mama Black Bear worstelt om welpen over de weg in veiligheid te brengen terwijl de politie het verkeer stopt

'Eerst dacht ik dat er 1 baby was aangereden door een auto!' Kijk hoe deze zwarte moederbeer wanhopig probeert om alle vier haar kleine welpen te krijgen...

Orkaan Ida: voor en na foto's Details brute omvang van de overstromingen in Grand Isle, Louisiana

Sommige gebieden kunnen wekenlang onbewoonbaar zijn.' Satellietbeelden schetsen een van de meest grondige, brute beelden van de nasleep van orkaan Ida.

Big Bend National Park: Oud houtsnijwerk 'onherstelbaar beschadigd' door Vandalen

Vandalen hebben oude kunstwerken in het Big Bend National Park in Texas uitgehouwen. Nu zijn onderzoekers op zoek naar wie verantwoordelijk is.

Wandelen in het Shenandoah National Park: de beste uitzichten en paden in het nationale park

Met meer dan 500 mijl aan wandelpaden heeft Shenandoah National Park enkele van de beste vergezichten en toppen in Appalachia.

FOTO'S: Bewoners van Philadelphia drijven over de snelweg en zwemmen in de orkaan Ida Floodwaters

Ida's aankomst in New England bracht ongekende overstromingen naar het noordoosten, maar buitenstaanders kunnen erop vertrouwen dat Philly hun dag zal opfleuren.

BEKIJK: Man maakt radslag tijdens orkaan Ida-verslaggeving terwijl weerman worstelt om het evenwicht te bewaren

Een snelle clip betrapte een man die een radslag maakte tijdens een live-opname van een Weather Channel Hurricane-man Jim Cantore op zaterdag te midden van orkaan Ida.

Krijg een kamer: deze tentoonstelling over gorilla's in de Bronx Zoo is niet voor kinderen

De gorilla-tentoonstelling in de Bronx Zoo kreeg dit weekend een beetje NSFW. Een man maakte een video van de daad terwijl hij op bezoek was met zijn kinderen.

5 vragen met Bass Fishing Legend Jimmy Houston: favoriete kunstaas, familieherinneringen maken op het water en meer

Outsider sprak met basvislegende Jimmy Houston op de World's Fishing Fair in Springfield, MO, om hem 5 vragen te stellen.

Persoon betrapt op Eagle Nest Cam die hertenkarkas dumpt: VIDEO

Tijdens het filmen van adelaars betrapten natuurbeambten toevallig iemand die een hertenkarkas rond het nest dumpte.

De beste jachthandschoenen op weg naar de jachtseizoenen van 2021

Wat je ook jaagt, het is belangrijk om je handen warm en beschermd te houden. Hier zijn enkele van de beste jachthandschoenen op de markt.

BEKIJK: Lion Tamer wreed aangevallen tijdens Circus Show

Een circusleeuw ging schurk voor een doodsbang publiek tijdens een optreden in Rusland. Bekijk hier de huiveringwekkende video.