Het is goed om Tiger Woods te zijn. Woods keerde in 2018 terug naar het professionele golfen en zijn overwinning op de Masters van 2019 bewees dat hij nog steeds aan de top staat.

Daarnaast is zijn liefdesleven ook opmerkelijk verbeterd dankzij zijn vriendin, Erica Herman.bossenen Herman begonnen bijna vier jaar geleden een romantische relatie.

Ze leerden elkaar kennen toen ze student was aan de UCF, waar ze werkte in een bar in Orlando, waar Woods vaak binnenkwam als mecenas.In 2015, wanneer?bossenzijn restaurant opende, huurde hij haar in om de operaties te leiden. Naar verluidt kwamen ze dichter bij elkaar terwijl ze samenwerkten, en ze begonnen te daten in september 2017, een paar maanden na de arrestatie van Woods.

Ze werden voor het eerst samen op de foto gezet tijdens de Presidents Cup in New Jersey in 2017. Tijdens het toernooi diende Tiger Woods als assistent-aanvoerder voor het team van de Verenigde Staten en droeg Herman een badge die gereserveerd was voor de vriendinnen en echtgenotes van spelers.

Sindsdien is het paar alleen maar hechter geworden, duidelijk toen Herman aan zijn zijde stond op de Masters van 2019.

Herman, een voormalig restaurantmanager, richt zich naar verluidt nu op het bouwen van een huis met Woods. Ze is ongeveer tien jaar jonger dan Woods.

Herman en degenen die dicht bij Woods staan, zeggen dat de relatie op weg is om nog serieuzer te worden. Ze wonen nu samen bij hem thuis, vertelde een bron dicht bij de golfer MENSEN, verwijzend naar de Woods' Jupiter, Fla. herenhuis.

De twee kinderen van Woods, de 11-jarige Charlie en de 13-jarige dochter Sam steunen ook de relatie. De kinderen vinden haar leuk, voegde de bron er ook aan toe.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Tiger Woods (@tigerwoods)

Vriendin van Tiger Woods en haar relatie met zijn ex-vrouw

Volgens de bron kan Herman ook goed opschieten met de ex-vrouw van Tiger Woods, Elin Nordegren.

Elin heeft een vriendschappelijke relatie met Erica, aldus de bron. Tiger heeft een lange weg afgelegd en Elin erkent dat. Ze is blij dat hij met Erica aan het daten is.

Woods en Nordegren scheidden in 2010 naeen reeks ontrouwhun huwelijk kapot gemaakt.

Elin zette haar eigen gevoelens opzij om ervoor te zorgen dat de kinderen een geweldige relatie met hun vader hebben, voegde de bron eraan toe. Ze doen geweldig werk van co-ouderschap.

Wat andere relaties betreft, ging hij drie jaar uit met de Amerikaanse skiër Lindsey Vonn, die eindigde in mei 2015. Hij is ook in verband gebracht met verschillende vrouwen, maar de zaken met Herman lijken veel serieuzer te zijn.

Editor'S Choice