De problemen voor Green Bay linebacker Quay Walker houden niet op. Hij werd uit zijn laatste wedstrijd van het seizoen gestuurd. En nu de NFL heeft hem een ​​boete opgelegd.

De duw van een trainer zal kosten Walker $ 13.261. Hij heeft ook geluk dat de competitie hem niet heeft geschorst. Als je je het stuk niet meer herinnert, zullen we je informeren.

De penalty hielp bij het opzetten van de beslissende touchdown van de Lions op Sunday Night Football. Atletische trainers kwamen in het vierde kwartaal het veld op om de geblesseerde Detroit die terugliep D'Andre Swift te behandelen. De trainer probeerde bij Swift te komen en Walker duwde hem opzij. Gezien wat er de week ervoor gebeurde in de Buffalo-Cincy-wedstrijd met Damar Hamlin, zou niemand een atletische trainer in de weg moeten staan.Ambtenaren markeerden Walker voor de persoonlijke fout en gooiden hem uit de wedstrijd. De Lions wonnen vervolgens de wedstrijd, waarbij de overwinning Green Bay uit de play-offs sloeg. Dus de penalty van Walker blijft voor iedereen hangen.

Eerder in het seizoen schoof Quay Walker ook een Bills-speler weg terwijl de linebacker aan de zijlijn van Bills stond. De speler maakte deel uit van de oefenploeg van Buffalo en droeg gewone kleding. Ambtenaren hebben Walker ook uitgezet voor dit incident.

Quay Walker was zichtbaar geëmotioneerd toen hij afgelopen zondag het veld verliet. Hij wist dat hij een fout had gemaakt die zijn team zou kunnen kosten. De volgende dag verontschuldigde hij zich formeel.

'Ik wil me publiekelijk verontschuldigen voor wat er zondagavond is gebeurd', aldus de linebacker van Packers getweet . “Ik reageerde weer uit mijn emoties en nam de volledige verantwoordelijkheid om weer een stomme beslissing te nemen. Sindsdien heb ik mezelf afgevraagd waarom ik deed wat ik deed terwijl de trainer zijn werk deed!! Ik had het fout!!

“Ik begrijp dat ik alles onder ogen moet zien wat komt kijken bij de beslissing die ik heb genomen en ik betaal er nu zeker voor. Ook om mijn frustratie in de tunnel uit te leggen. Ik was niet boos omdat ik eruit werd gegooid, ik wist gewoon dat ik het weer had verprutst en ongelijk had voor wat ik deed en kon niet geloven dat ik het weer deed. Aan de Detroit Lions en aan de hele trainingsstaf, inclusief de persoon die ik ook deed. Het spijt me.'

Editor'S Choice