De legendarische rocker John Fogerty en de Six-String Soldiers kwamen samen om een ​​patriottische versie van Fogerty's hit Fortunate Son te spelen.

Fogerty plaatste een korte clip op zijn Twitter-account, en man, ze waren behoorlijk goed aan het schommelen.

John Fogertyen zijn vaste band zijn deze week in het Encore Theatre in Wynn Las Vegas.

Na de show van vrijdag en zaterdag neemt de voormalige frontman van Creedence Clearwater Revival zijn show terug op weg naar Scottsdale, Ariz.

Zijn Amerikaanse touretappe eindigt op 23 november in Orlando, Florida, voordat hij naar Nederland gaat.

John Fogerty vertelde het Las Vegas Review-Journal dat hij genoot van zijn tijd met spelen in de stad Nevada.

Ik heb zo'n groot repertoire en ik zal de nummers spelen die de fans kennen en ook wat diepere delen van albums die misschien niet in de Top 40 stonden,vergetelheidzei.

Zessnarige soldaten zijn een toptalent

The Six-String Soldiers zijn een veldband van het leger uit de hoofdstad van het land.

De band is momenteel betrokken bij het nieuwste project van The U.S. Army Field Band, We Stand Ready. Ze worden aangekondigd als de meest gevolgde militaire muziekgroep ter wereld en treden meerdere keren per week op op Facebook en YouTube.

Naast John Fogerty werkte de band onlangs met Huey Lewis. Lewis maakt deel uit van de band Huey Lewis en The News uit de jaren 80.

De band bestaat uit Officer-in-Charge en Capt. Joel DuBois, samen met Master Sgt. Peter Krasulski. De rol van Krasulski is elementleider voor de groep.

Sergeant 1st Class Brandon Boron tokkelt op de gitaar terwijl Sgt. 1st Class Glenn Robertson speelt bas. Staf Sgt. Joseph Bennett pakt gitaar- en mandolinetaken voor de band aan. Alle drie doen ze de zang voor de groep.

Staf Sgt. Renee Bennett speelt viool terwijl Staff Sgt. Jonathan Pusztai is de geluidstechnicus van de band.

John Fogerty's liefdadigheidsconcerten

Volgens Forbes, de Rock and Roll Hall of Fame van 1993ingewijdezal tijdens zijn tour drie bijzondere concerten spelen. Andere bekende bands, Cheap Trick en Foreigner, zullen headlinen met Fogerty samen met singer-songwriter Lauren Alaina.

Deze drie concerten in Tampa (20 november), Estero (21 november) en Orlando (23 november) zullen ten goede komen aan Ft. Myers-gebaseerde The Charity Pros. Deze groep helpt kinderen van eerstelijns- en first-responder COVID-19-medewerkers die zijn omgekomen tijdens hun werk.

De 76-jarigevergetelheidzei dat het goede doel een goed doel was.

Je vindt het in je hart om dingen te doen die mensen helpen, vertelde John Fogerty Forbes . Zo simpel is het.

Megan Maloney, 24, die zelf COVID-19 had, richtte samen met vader Bradley het goede doel op. Merk ook op dat Keith Hudson betrokken raakte bij het goede doel. Hudson, de vader van popster Katy Perry, zei dat de dood van een brandweervriend door COVID een deel van zijn inspiratie was om mee te doen. Die vriend, Tony Christensen, verloor zijn leven aan de ziekte nadat hij senioren uit een verpleeghuis had helpen evacueren.

Editor'S Choice