Tijdens de SEC-wedstrijd van zaterdag tussen deGeorgia BulldogsenArkansas Razorbacks, maakte de wereld kennis met wat misschien wel het meest universiteitsvoetbal isglorieuze mul.

De No. 2 Dawgs verwelkomden de No. 8 Razorbacks omAthene, GAeerder vandaag toen de twee ongeslagen teams tegenover elkaar stonden. De enorme voetbalwedstrijd had zelfs College GameDay rollen naar de stad voor het weekend. Helaas voor fans van Arkansas, de College GameDay bemanning is dit weekend misschien verschenen, maar de Razorbacks zeker niet. De Bulldogs stampten hun tegenstanders met 37-0 binnen terwijl ze Arkansas hun eerste verlies van het seizoen bezorgden.

Maar voordat het begon, stal het haar van een speler uit Georgia de show. ESPN-verslaggever Holly Rowe stelde de wereld voor aan 6-voet, 6-inch, 320-pond rechterbeschermer Tate Ratledge. Toegegeven, het was minder een spelersintroductie dan een waardering voor de smetteloze mul van Ratledge.Het kapsel op de voorgrond, feest achteraan is in de recente geschiedenis een behoorlijk trending kapsel geworden. Lang geleden zijn de dagen dat je ze alleen in Walmart, bij een NASCAR-race of bij een countrymuziekster uit de jaren 90 ziet. De harder is mainstream geworden en wordt tegenwoordig overal gezien, inclusief universiteitsvoetbal.

Het kapsel van Ratledge is een bewijs van het exemplaar dat de harder is. Het wedijvert met enkele van de meest bekende bezuinigingen in zijn soort. Legendarische harders sierden de hoofden vanBilly Ray Cyrus,Travis Tritt, en meest recentelijkMorgan Wallen. Maar Ratledge houdt stand met zijn lange, vloeiende, krullende harder.

Holly Rowe zei dat ze de laatste tijd een trend in het universiteitsvoetbal heeft opgemerkt, aangezien de kapsels bij bijna elk team te vinden zijn. Ze vroeg Ratledge naar hun populariteit in een pre-game interview.

Er is een trend in het universiteitsvoetbal die ik heb opgemerkt. Ik bedoel, kijk naar deze stroom, zegt Rowe terwijl de camera rond Ratledges kapsel draait. Dit is flow van het volgende niveau. Wat is er met de mul? Ik zie dat elk team dit jaar veel jongens met harders heeft. Wat is deze trend?

Ik kwam van de middelbare school waar ik kort haar moest hebben op de school waar ik naartoe ging. Dus ik had zoiets van, ik kan net zo goed alles uit de kast halen, zei Ratledge tegen Rowe.

Oké, dus dit is vrijheid van de middelbare school. Dit is jouw vrijheidsstroom. Ik hou ervan! Nou, de harder is hip, en jij bent erg hip. Het is een trend, bedankt, Rowe tekende voor het luchtige en leuke interview.

Harris English buigt zich op 'College GameDay' met Ryder Cup-trofee

Eerder vandaag voor de wedstrijd Georgia-Arkansas, College GameDay verwelkomde PGA Tour-golfer Harry English als speciale gast van vandaag. Engels is vers van eenRyder Cup overwinningals onderdeel van de grote overwinning van Team USA op Europa afgelopen weekend.

De viervoudig winnaar van het PGA-toernooi studeerde in 2011 af aan UGA, dus zijn keuze was vandaag vrij duidelijk. Hoewel bevooroordeeld, maakte hij de juiste keuze, vooral omdat Georgië Arkansas met 37-0 domineerde. Maar de grootste buiging voor Engels op de set van de populaire pre-game show kwam uit zijn eigen VS/ College GameDay golftas - zijn Ryder Cup-trofee.

Terwijl Engels de felbegeerde trofee hoog hield, kreeg hij een enorm applaus van Georgia-fans. Ze begonnen ook U-S-A te zingen voor de Ryder Cup-kampioen voor de enorme universiteitsvoetbalwedstrijd. Het was een geweldige week voor Harry English, en de goede tijden bleven voortduren voor de golfer en zijn alma mater terwijl de Bulldogs de Razorbacks gemakkelijk hanteerden.

Editor'S Choice