Nog een interessante gang van zaken in de Gabby Petitogeval. Er is een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Brian Laundrie. In reactie op dat bevel heeft de advocaat van de familie Laundrie een verklaring vrijgegeven. De afgelopen twee dagen zijn er een aantal onthullingen geweest.

Terwijl er werd gespeculeerd wanneer het arrestatiebevelging uit, het is opgeruimd. Het is in ieder geval een beetje opgehelderd. De advocaat van de familie Laundrie heeft vandaag deze verklaring vrijgegeven die Shannon Clowe van 10 Tampa Bay deelde: op Twitter .

De verklaring luidde: Ik heb begrepen dat het arrestatiebevel voor Brian Laundrie verband houdt met activiteiten die plaatsvonden na de dood van Gabby Petito en niet met haar daadwerkelijke overlijden. De FBI concentreert zich op het lokaliseren van Brian en wanneer dat gebeurt, zullen de details van de aanklachten die onder de aanklacht vallen, op het juiste forum worden behandeld.

Volgens het bevel heeft Laundrie willens en wetens en met de bedoeling om te frauderen, een of meer ongeautoriseerde toegangsapparaten gebruikt, namelijk een Capitol One Bank-betaalpas. Wasserij is nog steeds technisch eenverdachteen geen verdachte op het moment van schrijven

Onlangs maakten functionarissen bekend dat de dood van Petito een moord was. Totdat de volledige resultaten van de autopsie bekend zijn, zal een doodsoorzaak waarschijnlijk onbekend blijven.

Ondertussen wordt Laundrie nog steeds vermist. Terwijl de politie dacht dat hij was gesignaleerd met een trailcam, bleek het niet de man te zijn die ze zochten. Hij is waarschijnlijk nog steeds buiten en overleeft in de wildernis. Hij heeft blijkbaar de ervaring en isgoed thuisbij het overleven in het wild. De politie gaat verder met het zoeken naar de persoon van belang.

Laundrie Family Zwijgt over Brian te midden van Gabby Petito Case

Momenteel wordt Brian Laundrie vermist voornegen dagen. Hij kwam op 1 september terug in het huis van zijn ouders in North Port, Florida, maar het was duidelijk dat Gabby Petito niet bij hem was. Ambtenaren hebben de stoffelijke resten van Petito geborgen en zijn sinds 17 september op zoek naar Laundrie. Toen meldden zijn ouders hem als vermist.

Hij is blijkbaar op wandeltocht geweest. Hij is niet terug van die reis en zou nog in de wildernis kunnen zijn. Zijn familie houdt vol dat ze geen informatie hebben over zijn locatie of waar hij zou kunnen zijn. Defamilie advocaat, Steven Bertolino, spreekt grotendeels namens hen.

Er is verontwaardiging gekomen van de buren van Laundrie. Meerdere buren hebben er bij de 23-jarige op aangedrongen om zichzelf tot autoriteiten te maken. Een buurvrouw, Charlene Guthrie, woont aan de overkant van de familie. Zij sprakover Brianen de familie nadat hij thuiskwam zonder Gabby Petito.

Hij maaide het gras. Hij en zijn moeder gingen een blokje om fietsen,
zei Guthrie. Ik bedoel, alles was gewoon het normale leven toen hij terugkwam. En ik kan er gewoon niet over uit dat ze - het leek alsof niets hem stoorde. Hoe kan je dat doen?

De zoektocht gaat verder.

Editor'S Choice