Een onwaarschijnlijk paar haalt de krantenkoppen met hun gezichtsuitdrukkingen. De twee wezens zijn zo verschillend, maar toch zo vergelijkbaar. Wie had gedacht dat een baby en een pijlstaartrog zoveel gemeen konden hebben?

Tijdens een bezoek aan een plaatselijk aquarium, merkte een moeder van een 6 maanden oude dochter op dat haar verblufte dochter en een pijlstaartrog soortgelijk amusement - of het gebrek daaraan - op hun gezicht uitgedrukt hadden.

Wendy Armstrong is een regelmatige bezoeker van het Lake District Coast Aquarium in het Verenigd Koninkrijk. Ze bracht haar twee dochters, de zes maanden oude Daisy en Aurora, regelmatig mee om de dieren te zien, volgens Fox nieuws.Tijdens een bezoek merkte ze dat een nieuwsgierige pijlstaartrog steeds terugkwam om haar baby te observeren. Het moment werd hilarisch toen de moeder merkte dat de pijlstaartrog precies de uitdrukking droeg die haar dochter Daisy liet zien.

Snel overeind pakte Armstrong haar camera en maakte een foto. Ze legde perfect de ongeamuseerde blikken van zowel de pijlstaartrog als haar dochter vast.

Het is absoluut een van onze favoriete foto's die we van onze kinderen hebben, zei Armstrong. Ik had mijn telefoon uit en toen ik zag dat ze allebei dezelfde ellendige gezichtsuitdrukking hadden, barstte ik in lachen uit en nam een ​​foto.

Pijlstaartroggen zijn niet de enige dieren die interactie hebben met mensen...

Hoewel de baby en de pijlstaartrog misschien gedeelde stemmingen hebben, is een anderegelukkige man en dierdeelden zelfs een high-five tijdens een walvistocht eerder dit jaar.

Walvisliefhebbers op Hawaï hebben afgelopen februari een persoonlijke ervaring opgedaan met een gigantische bultrug. De walvis kwam heel dicht bij de boten, ongeveer een half uur nieuwsgierig naar zijn waarnemers.

Het werd toen een beetje een opschepper alsof het wist dat mensen keken. Verschillende toeschouwers staken hun hand op toen de walvis naderde en tilden zijn vin uit het water. Een gelukkige man, die aan de voorkant van de boot zat, kreeg toen een high-five van het dier.

Het mooie beest trok zich vervolgens sierlijk terug in het water na zijn eenvoudige hallo.

We waren allemaal zo verbaasd door deze ontmoeting en de zachtaardigheid en lichaamsbewustzijn van deze gigantische wezens, zei walviswachtmanager Toni Colombo. Elk jaar verhuizen meer dan tienduizend bultruggen naar het ondiepe en warme water van het Maui Nui Basin, waardoor het ideaal is voor geweldige luchtuitvoeringen zoals deze. Deze ongelooflijke ervaring herinnert ons eraan hoe levendig de oceaan is en hoe alles wat we doen de oceaan en de wezens die daar leven beïnvloedt. Elke kans die je hebt om plastic voor eenmalig gebruik te verminderen en te recyclen, neem de tijd om het te doen. Deze grote jongens hebben alle hulp nodig die ze kunnen krijgen.

De ervaring liet de toeschouwers een blijvende - en indrukwekkende herinnering achter.

Editor'S Choice