'Deadliest Catch'-ster Nick McGlashan doodsoorzaak officieel onthuld

Nick McGlashan, die een ster was op Discovery Channel's 'Deadliest Catch', stierf volgens een autopsierapport aan een overdosis drugs.

'Alaskan Bush People': ging Matt Brown naar de begrafenis van Billy?

De dood van 'Alaskan Bush People' patriarch Billy Brown verraste en bedroefde de acht andere leden van zijn familie. Heeft Matt om hem gerouwd?

'It's the Great Pumpkin, Charlie Brown' keert vanavond terug naar tv: How To Watch

Het filmseizoen voor de feestdagen staat voor de deur, dus je wilt de uitzending van 'It's the Great Pumpkin, Charlie Brown' dit jaar niet missen.

Longmire: Waarom werd de westernshow na slechts 6 seizoenen geannuleerd?

Longmire was een westers misdaaddrama over Walt Longmire, sheriff van Absaroka County, Wyoming. Fans vroegen zich af waarom het eindigde.

'The Golden Girls': wie was de jongste actrice in de show?

Ontdek welke van de iconische Golden Girls-cast de jongste was toen de show begon en leer meer over de cast van de succesvolle sitcom.

'Golden Girls': de dood van Rue McClanahan deed Betty White meer pijn dan ze voor mogelijk had gehouden

Behalve dat ze beste vrienden speelden in de geliefde sitcom 'The Golden Girls', waren Betty White en Rue McClanahan in het echte leven goede vrienden.

Kun je de Rock and Roll Hall of Fame-ceremonie 2021 live bekijken?

Kun je op 30 oktober live meekijken naar de Rock and Roll Hall of Fame-ceremonie van 2021? Hier is het antwoord op die vraag.

Bruce Springsteen Super Bowl-advertentie: hoeveel kreeg hij betaald voor jeep-commercial?

Hoeveel verdiende Bruce Springsteen voor zijn rol in de Jeep-commercial 'The Middle?' Belangrijker dan de geldelijke winst is de betekenis.

'Duck Dynasty': Phil Robertson onthult instructies voor zijn familie wanneer hij sterft

Degenen die ouder worden, hebben moeilijke discussies over wat ze moeten doen als ze sterven. 'Duck Dynasty'-ster Phil Robertson is geen uitzondering.

BEKIJK: Cyndi Lauper levert vreemde optredens op oudejaarsavond Rockin' Eve

Cyndi Lauper gaf een ongelooflijk vreemd optreden tijdens het New Year's Rocking Eve live concert in een leeg Times Square.

'NCIS': dit is wat er met de vrouw van Jimmy Palmer is gebeurd

Seizoen 18 van de hitshow 'NCIS' zag verschillende personages vertrekken en de vrouw van Jimmy Palmer, Breena, was een van hen.

‘Yellowstone’ TV: Top 10 Beth Dutton Citaten

De enige dochter van John Dutton houdt ons scherp met haar oneliners en grofgebekte beledigingen. Dit zijn onze favoriete citaten van Beth Dutton.

'Duck Dynasty': ontmoet alle kleinkinderen van Willie Robertson

Maak kennis met de nieuwe uitgebreide cast van de 'Duck Dynasty'-sterren en alle kinderen en kleinkinderen van Willie Robertson.

‘Outer Range’ Aflevering Een Samenvatting: ‘The Void’ Gaat Hard op Symboliek Recht uit de Poort

'The Void', de eerste aflevering van Outer Range, geeft ons symboliek op een presenteerblaadje en doet ons afvragen hoe we het onbekende benaderen.

John Wayne: Wat waren de laatste woorden van het Cowboy-icoon?

John Wayne stierf in 1979 aan maagkanker en andere gezondheidscomplicaties. Hij was omringd door familie toen hij stierf.

'Last Man Standing': hier is waarom de originele 'Kristin'-acteur de show verliet

Fans van 'Last Man Standing' kijken nog steeds naar de finale van de serie, maar sommigen vragen zich af hoe de cast door de jaren heen is veranderd.

Wat is het vermogen van Betty White: de 99-jarige geeft haar geld uit aan deze twee dingen?

Betty White heeft tientallen jaren besteed aan het opbouwen van haar carrière en rijkdom. Dus, hoeveel is het Hollywood-icoon waard en waar geeft ze haar geld aan uit?

'Swamp People': hoeveel verdienen de alligatorjagers van de show?

We weten dat de 'Swamp People'-sterren sommige alligators kunnen binnenhalen. Maar harken ze ook wat deeg binnen van de show?

‘Blue Bloods’: hier is de echte reden waarom ‘Linda Reagan’-acteur Amy Carlson de show verliet na seizoen 7

Danny Reagan heeft te maken gehad met de dood van zijn vrouw Linda in 'Blue Bloods'. Waarom vertrok actrice Amy Carlson na zeven seizoenen?

'NCIS': hoe het leven van Mark Harmon veranderde toen zijn zus trouwde met een popicoon

NCIS-ster Mark Harmon kwam uit een beroemde familie. Zijn grote zus trouwde ook met een popster die de zoon was van zeer beroemde ouders.