Amazon verkoopt MyPillow nog steeds online en mensen reageren met gemengde beoordelingen.

De CEO van MyPillow, Mike Lindell, heeft zijn steun uitgesproken voor voormalig president Donald Trump en zijn beweringen over fraude bij de presidentsverkiezingen van 2020. Als gevolg hiervan hebben Kohls, Bed Bath & Beyond, Wayfair en het in Texas gevestigde HEB Grocery alle banden verbroken met Lindell en het merk MyPillow. Echter,Amazon en Costcohouden de kussens voorlopig op hun virtuele planken.

Hoewel sommige klanten blij blijven met hun kussens, zijn anderen dat welte schande makenCEO's voor het blijven verkopen van het product.In een Amazon-recensie voor MyPillow's klassiek bedkussen , schrijft een recensent, De kussens worden in de VS gemaakt door een bedrijf en arbeiders die van hun land houden.

Een andere recensent met de titel hun recensie maakte mijn haar oranje. In de recensie stond: ik heb dit kussen gekocht om Awakening Great Again te maken. Elke avond dat ik er mijn hoofd op legde, fluisterde het in mijn oor dat dit het beste kussen ooit was en dat recensies van alle andere kussens gewoon nepnieuws waren. Het dragen van een masker gaf me uitslag en het ergste van alles was dat mijn haar oranje werd.

Een recensent schreef een bijzonder vernietigende opmerking waarin hij zei: De man die eigenaar is van dit bedrijf is schuldig aan verraad tegen de Verenigde Staten. Ook deze kussens zijn verschrikkelijk.

Een andere recensie stelde dat de politieke spanning rond een kussen raar is. In de recensie staat: Rare politieke recensies van een kussen. Blijkbaar is dit kussen politiek GIFTIG. Nooit een gekocht omdat de prijs ver buiten mijn comfortzone ligt.

Ongeacht de verschillende meningen over het kussen of het bedrijf, beginnen mensen zich af te vragen hoe de politiek merken in de toekomst zal blijven beïnvloeden.

https://youtu.be/3FqPmkq7_Ek Video kan niet worden geladen omdat JavaScript is uitgeschakeld: Mijn kussen | Tv-advertentie/commercieel | September 2017 (https://youtu.be/3FqPmkq7_Ek)

MyPillow-reclame.

Wat zijn de langetermijneffecten van het verbieden van MyPillow?

Bed Bath & Beyond en Kohl's zeiden dat ze Lindell laten vallen, niet vanwege de politiek, maar vanwege de dalende verkoop van MyPillow. J.C. Penney stopte vorig jaar ook met het dragen van MyPillow, vanwege de afgenomen vraag van klanten.

Sommige merken, waaronder Costco en Amazon, overwegen echter nog steeds of ze hun relatie willen beëindigen. De managementprofessor Abhinav Gupta van de Universiteit van Washington, die onderzoek doet naar zaken en politiek, deelde zijn mening. Hij zei dat grote retailers die MyPillow verbieden een precedent schept voor toekomstige conflicten.

Je moet nadenken over: wordt dit een eenmalig incident? Gupta zei . Als het activisme blijft escaleren, zullen ze een standpunt moeten innemen dat kan leiden tot eengrootaantal bedrijven en particulieren.

Lawrence Parnell, een professor strategische public relations aan de George Washington University, deelde zijn mening echter ook. Hij zei dat de veranderende verwachtingen van de consument bedrijven vereisen om een ​​standpunt in te nemen.

Bedrijven moeten een standpunt innemen, zei Parnell . Je kunt niet neutraal zijn over dit soort zaken. Mensen zullen je meer respecteren als je hierover een beslissing neemt in plaats van alleen maar te proberen ... het einde van de tijd op de nieuwscyclus uit te voeren.

Editor'S Choice