Voor liefhebbers van Criminal Minds: evolutie , vragen ze zich misschien af ​​waar Matthew Gray Gubler nu in vredesnaam is. Hij speelde Dr. Spencer Reid in de show die liep tussen 2005-2020 op CBS. Maar hij zit niet in de nieuwe show die uitgezonden wordt op Paramount+. Waarom? Is er iets dat hem ervan weerhoudt om te verschijnen?

Naast Gubler's Reid mist de show ook profiler Matt Simmons, gespeeld door Daniel Henney. Beide personages zijn naar verluidt uitgeschakeld voor opdrachten. Het zijn degenen die adjunct-directeur Bailey, gespeeld door Nicholas D'Agosto, tijdens de première tegen Emily Prentiss, gespeeld door Paget Brewster, zei. Bailey was niet 'vrij om te bespreken', eraan toevoegend, 'of en wanneer ze terugkeren, is geheel aan hen. Helaas hebben we geen inspraak.”

'Criminal Minds: Evolution' Showrunner-moeder over opdrachten voor ontbrekende personages

Maar hoeveel gaan we nog horen over die opdrachten? 'Ik kan er niet te veel over praten', vertelde showrunner Erica Messer onlangs Tv-insider . 'We zullen niet veel meer horen over wat ze dit jaar van plan zijn, maar volgend jaar zal het een rol gaan spelen wat ze hebben gedaan.'Messer zei wel dat het allemaal neerkwam op de beschikbaarheid van acteurs. 'We wilden ze allebei terug, en ze hadden allebei andere projecten, en we hadden dit jaar maar een heel kort tijdsbestek om te fotograferen', zei ze. (Ze filmden van augustus tot december.)

“Het was letterlijk logistiek; we konden ze gewoon niet krijgen, 'zei ze. “Maar we praten allemaal regelmatig, en duimen dat we iets kunnen regelen, maar we juichen toe wat Matthew en Daniel doen als ze niet bij ons zijn. En dus is het absoluut bitterzoet dat we ze dit seizoen niet hebben kunnen hebben voor de grote boog.

Dit is nog een reden waarom ze vaag zijn over wat de vermiste agenten op dit moment van plan zijn. Naast die eerste vermeldingen in de Criminele geesten: Evolutie première, we hebben alleen gehoord hoe de anderen ze missen en feiten die Reid in het verleden met Penelope Garcia (Kirsten Vangsness) heeft gedeeld. Die hebben te maken met de lopende zaak.

'We hoopten nog steeds dat er een venster zou zijn, en de realiteit is gewoon andere projecten waar ze op de eerste plaats staan ​​en al dat soort dingen,' zei Messer. “Het was geweldig dat iedereen het druk heeft, toch? Dus dat moeten we gewoon vieren. Maar we hebben ze zeker gemist.”

Messer voegt eraan toe dat het seizoen niet zo lang duurt. 'Als je naar dit seizoen als geheel kijkt, denk ik dat we, ook al zijn het 10 afleveringen qua verhaal, maar ongeveer zes weken beslaan', zei ze. Zoeken Criminal Minds: evolutie zijn winterpremière op Paramount+ op 12 januari.

Editor'S Choice