In een enorme blunder meldde MSNBC dat icoon Bob Dylan dood was, en er ontstond massale paniek. Gelukkig wordt bevestigd dat de gerespecteerde songwriter springlevend is.

Afgelopen zaterdag berichtte MSNBC over een grote veiling waarbij:Bob DylanDe persoonlijke documenten werden voor tienduizenden verkocht. Terwijl hij feiten over de veiling opsomde, zei het anker - serieus - dat Dylan vorig jaar op 79-jarige leeftijd is overleden.

Hoewel hardcore fans meteen zouden weten dat dit niet waar is, is het moeilijk om een ​​dergelijke verklaring van MSNBC te negeren zonder de feiten te controleren. De clip, die je hieronder kunt beluisteren, bracht echter veel fans in paniek.Gelukkig is Bob Dylan springlevend en bloeiend. Vanwege hun blunder biedt MSNBC een officiële verontschuldiging aan. Ze hebben ook officieel stappen ondernomen om de verklaring in te trekken. Als gevolg van de blunder ging MSNBC om de verkeerde redenen viraal, waardoor schadebeperking verre van verrassend is.

MSNBC Blunder: Bob Dylan is NIET dood

Dus wat veroorzaakte deze beginnersfout om mee te beginnen? Blijkbaar probeerde MSNBC feiten te vertellen over de bovengenoemde verkoop van Dylans persoonlijke papieren. Binnen het lot bevinden zich ongepubliceerde songteksten, dagboeken en andere persoonlijke geschriften die teruggaan tot 1971.

De collectie werd verkocht voor maar liefst $ 495.000. De items zijn afkomstig van Dylans overleden vriend en muzikale cohort, Tony Glover. Glover is echter vorig jaar overleden. Hieruit wordt aangenomen dat het MSNBC-anker een dergelijke claim ten onrechte kon toejuichen.

Luister voor meer uitleg naar de officiële verontschuldiging van MSNBC hieronder:

Hoewel de afgelopen jaren veel van zijn tijdgenoten verloren zijn gegaan,Bob Dylanis levend en wel. Op 79-jarige leeftijd heeft Dylan geen gezondheidsproblemen openbaar gemaakt. Sterker nog, zijn meest recente album, Ruwe en rumoerige manieren , net dit jaar bereikt met dank aan Columbia Records.

[H/T Twitter ]

Editor'S Choice