Eerder dit jaar waren fans geschokt toen ze hoordenTiger Woodswas in een gruwelijk auto-ongeluk. Er werd gemeld dat Woods op 23 februari waarschijnlijk zo snel als 87 mijl per uur eerder reedhij crashte zijn SUV.Dit betekende dat de golflegende met snelheden tot wel 45 mijl per uur boven de maximumsnelheid reed. De crash verliet Woods met een ernstig gewond been. En fans met veel vragen.

Na het ongeval deden geruchten de ronde dat de golfer voor de crash roekeloos of mogelijk onder invloed reed. Of in ieder geval dat een soort roekeloos gedrag ofpersoonlijke strijdmogelijk achter de crash zat. Veel van deze vragen moeten nog worden beantwoord.

Echter, TMZ heeft onlangs enkele recent vrijgegeven beelden gedeeld die in de uren voor het incident de mentaliteit van de golfer kunnen aanspreken.Tiger Woods lacht vlak voor levensveranderende crash

In het rapport van de website werd opgemerkt dat een video had zojuist vrijgegeven door Golf Digest. In de video is te zien hoe Woods lacht en grappen maakt met Jada Pinkett Smith op de golfbaan, een dag voor de gevaarlijke crash.

In de video hielp Tiger Pinkett Smith om haar swing te perfectioneren. De pro-golfer coachte de actrice zelfs voldoende om haar te helpen een birdie te scoren tijdens het uitje. Woods en Pinkett Smith glimlachten allemaal terwijl ze de triomf vierden met een feestelijke vuistslag.

De beelden legden de twee vrienden vast die hun persoonlijke leven bespraken. In één gesprek opende de golfer zich voor Jada Pinkett Smith over zijntwee kinderen zoon Charlie en dochter Sam.

Tiger Woods besprak zelfs nog een van zijn favoriete tijden uit het verleden met de actrice. In de video vertelt Woods aan Pinkett Smith dat hij het leuk vindt om de oceaan op te gaan om te oefenen met freediving.

https://youtu.be/3r0sAo1vwoI Video kan niet worden geladen omdat JavaScript is uitgeschakeld: A Round with Tiger: Celebrity Playing Lessons – Jada Pinkett Smith | Golf Digest (https://youtu.be/3r0sAo1vwoI)

Een vreemd stukje in de video is een moment datlijkt bijna een beetje te profetisch.De golfer en Pinkett Smith hadden het over ouder worden. Tijdens de discussie zei Tiger Woods dat zijn lichaam het niet meer bijhoudt zoals het was toen hij jonger was.

Slechts 24 uur nadat de video was opgenomen, liep de 45-jarige golfster na het ongeval ernstige verwondingen op aan zijn rechterbeen.

Dit incident leek griezelig veel op eenCrash in 2017 waarbij Tiger een DUI kreegnadat hij slapend in het beschadigde voertuig werd ontdekt. Woods gaf de schuld aan een onverwachte reactie op een verscheidenheid aan voorgeschreven medicijnen voor zijn bewustzijnsverlies.

Autoriteiten hebben opgemerkt dat ze geloven dat Woods was...niet gestoord of afgeleidop het moment van het ongeval. Er is gesuggereerd dat Woods, in plaats van de remmen te raken toen hij de controle begon te verliezen, in plaats daarvan op het gas drukte en de snelheid opvoerde net voor de botsing.

Editor'S Choice