Natuurlijk, de term 'file' is in het hele land bekend. Het kan echter verschillende dingen betekenen, afhankelijk van de regio. En dieren in het wild kan hier een groot deel van uitmaken. Welnu, volgens een recente video uit Oregon wanneer een kudde elanden het verkeer bijna drie minuten lang ophoudt!

Het is ook een ongelooflijk indrukwekkende verkeersopstopping, want het zit vol met elanden die over de weg rennen. Niet alleen een paar van de dieren die het verkeer ophouden. Aan het begin van de clip zien we vanuit het perspectief van het voertuig dat over de Oregon-rijbaan rijdt. Dan, net een bocht om, zien we de eland de weg oversteken. Er springen er zoveel gracieus over dat de enorme kudde bijna vloeibaar lijkt.

Deze verkeersopstopping is een eindeloze stroom dieren in het wild

De wilde video duurt meer dan drie minuten terwijl de eland over de weg beweegt. Als we dichter bij de dieren komen terwijl ze de straat oversteken, zien we dat er aan de andere kant van de kudde een vrachtwagen staat te wachten om ook voorbij te rijden.Geduld is echter de sleutel op deze specifieke dag, aangezien de elanden uit het niets lijken te komen, met honderden van de enorme dieren die uit de bomen komen tijdens de unieke verkeersopstopping.

Wanneer een eland een rijbaan oprijdt, is het het beste om hem gewoon zijn gang te laten gaan

Een verwaande automobilist leerde onlangs op de harde manier dat er geen haastige eland is, zelfs niet als ze midden op de weg staan. Een recent video- laat precies dit zien als een voertuig een enorme stiereneland nadert die midden op de weg staat. Aanvankelijk is de bestuurder voorzichtig en nadert hij het wilde dier langzaam terwijl ze naar boven rijden.

Deze kalmte duurt echter niet lang. De chauffeur lijkt te denken dat het op dit moment de beste optie is om de eland tegen zich in het harnas te jagen. 'Wil je vechten?' vraagt ​​de chauffeur nadat hij het raam naar beneden heeft gedraaid. 'Wil je gaan, vriend?' vraagt ​​de chauffeur.

Het lijkt erop dat de eland klaar was voor een soort gevecht. Hij pauzeert even voordat hij zijn enorme rek in de voorband van de auto ramt. Alles wat we op dit punt horen, is de lucht die uit de nu lekke band stroomt en de zeer geërgerde zuchten van een van de passagiers van het voertuig.

Editor'S Choice